Известие

Collapse
No announcement yet.

помощ!!! проблем сас спирачките!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• помощ!!! проблем сас спирачките!

Така начи в момента сам вав свищов и имам проблем сас спирачките ! спират парво задните после предните и тва го праи когато си иска -сменихме предни задни накладки от зад сам с барабани и ниамам АБС ! напраихме пална профилактика нова спирачна помпа нова спирачна течност и ефекта е никакьв-след това сменихме разпределителя на спирачното усилие на задниа мост (кантара) и пак няма ефект с 2 думи сичко и е ново и пак спират парво задните колела кажете ако имате ниаква идеиа щото сме шах

Вижте предните апарати може да не са в ред блокирало цилиндър4е или нещо друго
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

е те щиаха да задаржат ! просто като натисна плавно педала спират парво задните

Comment

Маркучите сменихте ли? Има случаи в които се запушват !!! :wazuup:
        Fiat Punto 1.9 JTD
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alfamaniak
          Маркучите сменихте ли? Има случаи в които се запушват !!! :wazuup:

Освен това проверете въжетата на ръчната - според мен точно това ти е проблема задържа ръчната аз имах такъв проблем вилките на ръчната на апаратите задържаха и ефекта беше точно такъв
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Бе мамка му разглобихме сношти и буците от преде сичко е перфекно вече се отказвам таи ще иа карам и тва е ниама оправяне само ще проверя както казваш за жилата на рачната аз само тва не сам гледал

Comment

Working...
            X